Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

FISHCAKES

Måndens pms skred fram som skarpe klør i det jeg fersket en elev i å legge potetskall oppå fullt brukbare poteter i dag. Jeg måtte også ta frem klørene på bussen hjem i dag når jeg hørte menneskene foran meg snakke. Hvorfor er det sånn at utlendinger som sitter og snakker med hverandre på offentlige steder på sitt eget hjemspråk snakker uendelig mye høyere enn bitre nordmenn? De BRØLER jo til hverandre om diverse kebabdressinger og humrer høylytt slik at jeg må kvesse pms klørene mine. De hadde hatt godt av å heller oppføre seg som en godlynt nordmann gjør på bussen. Det vil si stille, inbitt og null blikkontakt med andre passasjerer. Det er så mye hyggeligere!!

Når nordmenn drikker alkohol blir de jo vanligvis litt mer pratsom, men det er et helt annet kapittel. Det har forresten skjedd noe banebrytende i høstferien! Jeg var jo på vinterferie på Geilo med bil, snø, en koreaner, litt vin og en elektrisk peis. Det var gøy helt til jeg rygget på en bil der oppe så nå gidder jeg ikke fortelle mer for da må jeg gråte.

 Men når jeg kom hjem fra ferien dro jeg på byn og var utro mot min egen rasebeskrivelse. Jeg endte faktisk opp med å kline med en mann. Han luktet fiskekaker, jeg hater fiskekaker.Jeg liker jo ikke menn heller, med mindre de er homo da. Og da lukter de faktisk godt!!! Homofile menn lukter aldri fiskekaker, de lukter sjøgress.

 

 Nå nærmer det jo seg jul dere...da tenker jeg alltid så mye på Narnia! Jeg har bestandig hatt så lyst til å våkne opp i Narnia med Aslan i armkroken. Han lukter sikkert katt og tunfisk.

Nå må jeg legge meg siden det er jobb i morgen. Har dusjet så jeg lukter Lano.

Hva lukter du?

 


 

5 kommentarer

Christina

18.okt.2011 kl.21:39

Haha måtte le litt jeg nå xD Synd det med bilden da ;c

kshm

18.okt.2011 kl.21:41

i en perfekt verden hadde alle sittet rolig og holdt kjeft overalt <3 <3 <3

tinayjohnsen

18.okt.2011 kl.21:47

Jeg lukter Britney spears.. Om hun bruker sin egen parfyme da. Noe hun sikkert ikke gjør :-p

Bachlor

18.okt.2011 kl.21:52

Britney!! <3

anna

18.okt.2011 kl.22:00

Awesomeness.

Send oss en chilinøtt!

Bachlorkveld

Bachlorkveld

25, Bergen

Dette er en snuskeblogg. Blogger om ungkarslivet i Bergen, ny øl nye muligheter. Kontakt/annonsering/sponsing på bachlorqueld@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

hits
Liker du å lese om kjøkkensnusket våres?
Ja jeg elsker det,utrolig lærerikt
Nei dere er ekle
Ja men det kunne vært mer fakta og hår og sminke

Se resultat