Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Løsninger på havets bunn.

En ting jeg sitter og lurer på hver søndag er hvordan skalldyrene på havets bunn har det. Når jeg bader i sjøen om sommeren er krabbene fine å leke med, men av og til hender det at jeg tråkker dem på hodet. Får krabbene vondt i hodet da? Personlig tror jeg de får en bulk i skallet som aldri helt blir den samme igjen. Jeg tenker også på at det er uendelig mange steiner på havets bunn, så når en vimsete ungreke flakser gjennom tangen og snubler i en stein forstuer den da foten? Jeg lurer veldig på om en rekefot kan hovne opp slik at reken blir halt de neste fire dagene. Når en krabbe har det travelt på vei til jobb en mandags morgen og er så uheldig at den tråkker på en sjøstjerne sin arm, vil sjøstjernen da få et kutt og begynne å blø? Det tror jeg faktisk at den gjør, for de fleste sjøstjerner er blodrøde.Jeg vil også tro at det er en del kjedekollisjoner nede på havets bunn i rushtrafikken på vei til jobb. De arrogante fiskene har fiskeflaffer slik at de svømmer mye fortere enn skalldyrene som må gå hele veien til jobb. Så en fisk som har forsovet seg vil derfor kollidere i en krabbe, krabben velter inn i en reke, som velter over en sjøpølse og dermed er det en diger ulykke. Heldigvis er hummeren skalldyrenes politi og de kommer alltid raskt til ulykkesstedet og gir fiskene bøter.Det finnes også kreps på havets bunn, av og til har jeg sett dem i overflaten av vannet også. Det er fordi de er en mindre utgave av reker og ikke er tunge nok til å gå på bunnen.

På land klarer ikke skalldyrene og overleve særlig lenge, men det gjør ingenting siden vi har skallfrukter som appelsiner og epler. Egg har også skall på seg, men de er verken dyr eller frukt. Egg er noen smarte skapninger, derfor har vi et uttrykk oppkallt etter dem, det heter eggløsning. Når enkelte påstår at kvinnfolk er sure en gang i månden er det bare fordi de er veldig smarte denne tiden av månden, de har jo eggløsning.

2 kommentarer

Luksushomo

24.okt.2011 kl.23:15

Jeg kjenner en reke som forstuet foten. Det gikk over etter et par dager så var den på plass igjen :)

Bachlor

25.okt.2011 kl.10:05

"Jeg kjenner en reke" pøh, tror jeg ikke noe på. :P

Send oss en chilinøtt!

Bachlorkveld

Bachlorkveld

25, Bergen

Dette er en snuskeblogg. Blogger om ungkarslivet i Bergen, ny øl nye muligheter. Kontakt/annonsering/sponsing på bachlorqueld@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

hits
Liker du å lese om kjøkkensnusket våres?
Ja jeg elsker det,utrolig lærerikt
Nei dere er ekle
Ja men det kunne vært mer fakta og hår og sminke

Se resultat