Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Eat all the lauk.

You better watch out, you better not cry, better not pout, I'm telling you why: For i kveld er det juleverksted hos luksushomoen. Egentlig skal vi bare pynte et juletre han ennå ikke har kjøpt. Men jeg har hvertfall kjøpt vin, og det er jo det julen egentlig handler om. Til juleverksteds-oppvarming drikker jeg kaffe mens jeg spiser pepperkakedeig fra Ikea, now thats what I call christmas!Egentlig har det jo bare vært EN jul, den var for 2011 år siden, og årene etter dette har vi feiret julejubileum hvert år. Julen er den gjenstanden som er eldst når det gjelder jubileer. (Skulle sikkert hatt en sånn dings over e'n der men den finner jeg ikke på tastaturet om dagen.) Ta for eksempel bryllupper, der kan man feire 20, 40, 60, og 80 års jubileum alt etter hvor lenge du tåler din partner. Men julen den har menneskene hatt jubileum for i 2011 år. Noen personer er litt lei all jubileumsfeiringen og ymter frampå hver oktober om hvor lei de er av kakemenn og påstår at de "ikke er noe julemenneske."  Anti julemennesker må man holde seg unna, ellers blir det desember uten jubileum. Bildet under viser deg ett eksempel på jubilanter:Selv om julen er 2011 år gammel og vi feirer den om og om igjen hvert år betyr ikke det at nyttårsaften også er en jubileumsdag. Nyttårsaften er som ordet indikerer nytt hvert år. Hele feiringen er nemlig ny, ny kjole, nytt hår, ny vin, ny øl, nye røyk, eventuellt nye mennesker og ny partner. Julen er jubileum fordi du feirer den med den samme gamle bestemoren hvert år, og hun har aldri ny kjole eller nytt hår. Bildet under illustrer nye raketter under nyttårsfeiring:


Før i dag tenkte jeg at jeg skulle skrive en liste over meg selv slik at dere kunne bli bedre kjent med meg. Men så kom jeg på at det har ingenting med dette blogginnlegget å gjøre. Dere kan få vite en ting, og det er at jeg missliker mennesker som avslutter settningene sine med "skjønner du???" Da får jeg gnagsår i ørene.

Det skal man ikke ha når det er jul, men det går bra fordi jeg er et juleorakel. Tomt for chilinøtter

Send oss en chilinøtt!

Bachlorkveld

Bachlorkveld

25, Bergen

Dette er en snuskeblogg. Blogger om ungkarslivet i Bergen, ny øl nye muligheter. Kontakt/annonsering/sponsing på bachlorqueld@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

hits
Liker du å lese om kjøkkensnusket våres?
Ja jeg elsker det,utrolig lærerikt
Nei dere er ekle
Ja men det kunne vært mer fakta og hår og sminke

Se resultat