Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Badedrakt mandag.

Sånn, da var vi endelig kommet inn i 2012! Grunnen til at det er så lenge siden sist blogginnlegg er at jeg har feiret jul, nyttår og vin. Jeg drakk vin på lørdag også, sammen med luksushomoen. Vi hadde nemlig bestemt oss for at vi skulle dra til puben hvor de har de magiske drinkene. Før vi dro ut satt vi i sofaen og sølte rødvin, men det gjør ingenting for han skal snart flytte uansett. Jeg knuste til og med ett glass, men det var kun fordi han brukte så sinnsykt lang tid på å puddre nesen sin rett før vi skulle gå.Vi ble eskortert rolig ned til sentrum av politiet før vi trampet inn i den lokale baren. Der var det selvsagt helt fullt, men rundt fem personer observerte at vi trengte ett sted å sitte. Så de smilte hyggelig og bestemte seg for at vi kunne få bordet deres mens de selv gikk hjem. Der ble vi sittende omringet av menn mens vi tyllet i oss alkoholens edle magiske kraft. Det ble ingen fargerike drinker på oss av den enkle grunn at jeg syntes det er vanskelig å uttale ord med flere enn to bokstaver når jeg skal snakke med de edru slitne menneskene bak baren. Derfor drakk vi kun øl. Det tar jo uansett kortere tid for bartendere å lage.

r

Etter to øl ymtet luksushomoen frempå om at han var rastløs og hadde lyst å gå til et mer harry sted å sitte. Jeg sier ja til alt, så vi gikk videre. På det neste stedet viste jeg legitimasjon i døren til en sivil mann. Vakten ble først litt snurt for at jeg tok feil av ham og en tilfeldig mann som stod der, men slapp meg inn allikavel. Han var nok glad for at jeg kom.

Etter noen runder på dansegulvet vendte vi nesen hjemover med en cola. Det var gøy. Søndagen tilbragte jeg i en ny pysjbukse, den er jeg litt forelsket i fordi den er så myk. Jeg spiste konfekt på sengen mens jeg så på film, jeg ble forelsket i alle damene i filmen. Jeg er alltid forelsket på søndager, for dagen derpå er alt så mykt.

I dag er det jo mandag, da pleier ting å være harde. Denne dagen var intet unntak helt det skjedde noe uvant på jobben. Det viste seg nemlig at hun ene på jobben ikke hadde noen rene truser å gå med, så hun hadde tatt på seg en badedrakt under kokkejakken.

Defor har vi ledd i hele dag, så mandag ble også en myk dag. Jeg håper tirsdag også gir meg en badedrakt dag.

God kvelds!

Tomt for chilinøtter

Send oss en chilinøtt!

Bachlorkveld

Bachlorkveld

25, Bergen

Dette er en snuskeblogg. Blogger om ungkarslivet i Bergen, ny øl nye muligheter. Kontakt/annonsering/sponsing på bachlorqueld@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

hits
Liker du å lese om kjøkkensnusket våres?
Ja jeg elsker det,utrolig lærerikt
Nei dere er ekle
Ja men det kunne vært mer fakta og hår og sminke

Se resultat