Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Bling my sneeze.

Dagens høydepunkt: Å nyse en vilt fremmed dame rett inn i øret. Jeg bare.....Jeg har nyst ca 60 ganger i dag, da er det liksom litt lov at en av nysene havnet i en fremmed sitt øre.. det hører med når man er syk. Jeg pleier heldigvis bare å bli forkjølet hvert sjette skuddår, og det er jo skuddår i 2012 så derfor blir jeg bare ferdig med sykdommen nå i januar jeg.Her er meg på jobb før i dag.Hver gang jeg blir syk pleier jeg å ligge i sengen min mens jeg observerer hvordan bakteriene sakte trenger seg inn i hver eneste celle i kroppen. Det oppleves for meg som en litt ubehagelig rus som tar bolig i kroppen min og ikke slipper taket før om en uke. Omtrent sånn som det oppleves når man ser Christina Yang og Owen Hunt kline på tv..... Da får jeg og en ubehagelig følelse i sjelen. Rett og slett fordi de begge to er meget lite attraktive, og ikke burde kline med hverandre foran så mange tv-skjermer.Rett etter jeg skrev teksten over bildet kom det TRE spontane nys rett på daten min, det må nok være dårlig karma. Men jeg fikk i det minste vasket tastaturet.  

Akkurat nå ser jeg slik ut:


Det er flaks at dette er en anonym blogg, for jeg har jobbhelg og er dritsjuk. Men INGEN kan ringe til mattilsynet av den grunn, for ingen vet hvem jeg er. (Og ja jeg lager mat på jobb...)

 

 

Kommer du til å føle deg trygg der du skal ut å spise i morgen?

2 kommentarer

gabriellebh

20.jan.2012 kl.19:31

haha, kule bilder!

livinlaughinlovin

20.jan.2012 kl.19:37

Det er godt å nyse :) men ikke 60 ganger om dagen! haha, god bedring :)

Send oss en chilinøtt!

Bachlorkveld

Bachlorkveld

25, Bergen

Dette er en snuskeblogg. Blogger om ungkarslivet i Bergen, ny øl nye muligheter. Kontakt/annonsering/sponsing på bachlorqueld@hotmail.com

Norske blogger

Kategorier

hits
Liker du å lese om kjøkkensnusket våres?
Ja jeg elsker det,utrolig lærerikt
Nei dere er ekle
Ja men det kunne vært mer fakta og hår og sminke

Se resultat